În cazul în care pacientul este netransportabil sau pentru a evita disconfortul creat de deplasarea matinală şi momentele de aşteptare la un laborator de analize medicale firma noastră asigură un serviciu de recoltare a analizelor medicale la domiciliu care presupune:

– Pe baza unei solicitări efectuate cu 12-24 ore înainte (telefon, e-mail) un personal medical din cadru firmei noastre se deplasează la domiciliu solicitantului (indiferent de zona în care locuieşte în Craiova!!)

– Se vor recolta analizele medicale recomandate de către medic sau solicitate de către pacient. (toată gama de analize!!) Toate materialele necesare vor fi puse la dispoziţie de către firma noastră.

– Eşantioanele biologice recoltate vor fi duse de reprezentantul firmei noastre la un laborator de analize medicale agreat de către pacient sau la unul din laboratoarele cu care colaborează firma noastră.

– Când rezultatele analizelor sunt gata (depinde de analizele medicale recoltate) reprezentantul firmei noastre va aduce rezultatele la pacient acasă!!

AVANTAJE!!

• Se evită disconfortul creat de deplasarea pacientului (insurmontabil în cazul pacienţilor netrasportabili)

• Se evită costurile directe şi indirecte legate de deplasarea la sediul unui laborator de analize medicale (benzină, timp, plecatul dimineaţa de acasă, învoitul de la serviciu, necesitatea prezenţei unui însoţitor etc.)

• Se evită momentele create de aşteptatul în holul laboratorului de analize medicale, de mediul nefamilial şi uneori ostil pentru unii pacienţi creat de prezenţa fizică într-o unitate medicală

• Se păstrează discreţia asupra identităţii pacientului

• Este singurul serviciu medical de profil în care nu numai că se recoltează la domiciliu dar se şi aduc rezultatele analizelor la domiciliu!!! (economisindu-se astfel timp, benzină, bani)

PREŢURI

Comisionul perceput de firma noastră pentru acest serviciu este de 100 lei. Acest cost presupune:

– Costurile de transport generate de cele două drumuri (cel în care se duc analizele şi cel în care se aduc rezultatele)

– Materialele folosite (vacutainere, seringi, materiale consumabile etc.)

– Manopera pentru actul medical propriu-zis

ATENŢIE!!

Costul perceput de către laboratorul de analize medicale pentru analizele solicitate va fi suportat de către pacient sau de către casa de asigurări în cazul în care pacientul are bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist. Acest cost va fi adus la cunoştinţă de către reprezentantul firmei noastre înainte de a începe recoltarea.

În zonele limitrofe costul perceput se suplimenteaza cu timpul alocat și combustibilul consumat

Parteneri: Centrul Medical Amaradia, Renamed, Euromedica, Priority Medical

Sună-ne la

Sună-ne la

+40 740 072 078

Email

Email

office@tratamenteacasa.ro