Servicii Medicale La Domiciliu Pentru A Evita Naşterea Prematură Sau Alte Riscuri

Se ştie că în cazul fiecărei viitoare mame există anumite riscuri care pot duce la o naştere prematură, iar în unele cazuri la pierderea sarcinii. De aceea este de preferat ca toate femeile care au anumite probleme de sănătate, să apeleze la serviciile medicale de îngrijire la domiciliu pentru a nu îşi asuma nici un risc.

Chiar dacă cazurile nu sunt foarte dese, bolile în timpul sarcinii pot afecta atât mama cât şi pruncul. Există anumite boli în care deplasarea la un spital sau un cabinet medical să nu fie cea mai bună soluţie pentru mamă şi viitorul copil.

În general sarcina este o perioadă în care femeile sunt mult mai preocupate de propria sănătate, iar grija lor pentru ca totul să decurgă normal este inevitabilă.

Iată câteva boli care necesită îngrijire medicală la domiciliu în timpul sarcinii:

  • Bolile de inimă şi ale venelor – pe tot parcursul sarcinii, inima depune efort mai mare decât normal, este vorba despre o creştere fiziologică a muncii inimii. Toate acestea se datorează dezvoltării fătului.
  • Dezvoltarea circulaţiei placentare duce la creşterea cantităţii de sânge pe care inima trebuie să o propulseze. Cea mai riscantă perioada în care femeia însărcinată poate suferii afecţiuni cardiovasculare este luna a 8-a. Astfel este recomandat ca în această perioadă, femeia însărcinată să apeleze la serviciile medicale de îngrijire la domiciliu. Astfel ar putea să îşi efectueze examenul EKG la domiciliu şi celelalte controale necesare pentru sarcină. În cazul persoanelor care au această boală şi sunt conştiente de prezenţa ei, este cel mai recomandat să se apeleze la serviciile de îngrijire medicală la domiciliu pentru a preveni o naştere prematură, o moarte fetală intrauterină sau un avort plus multe alte riscuri.
  • Unele dintre cele mai comune infecţii care pot apărea la o femeie însărcinată sunt infecţiile virale. Sistemul imunitar pe parcursul sarcinii este destul de slăbit, astfel că o mare parte din femeile însărcinate sunt predispuse la aceste infecţii. Formele acestor infecţii sunt de cele mai multe ori de o gravitate sporită şi pot duce la pierderea copilului în primul trimestru. Este recomand ca în cazul unor astfel de afecţiuni să se apeleze la serviciile de îngrijire medicală la domiciliu.

Acestea sunt doar câteva dintre bolile care necesita tratament medical specializat la domiciliu. Femeile gravide trebuie să decidă ceea ce este mai potrivit atât pentru ele cât şi pentru copil. Dacă riscurile sunt mult prea mari, deplasarea de la domiciliu nu ar trebui să se facă.

Sarcina este o perioadă din viaţa când au loc foarte multe schimbări ale organismului, care trebuie ţinute sub control pentru a nu produce afecţiuni grave. Serviciile medicale de îngrijire la domiciliu sunt cea mai potrivită decizie atât pentru femeile însărcinate, cât şi pentru multe alte persoane cu probleme de sănătate.

Sună-ne la

Sună-ne la

+40 740 072 078

Email

Email

office@tratamenteacasa.ro