Sistemul EXOGEN – low intensity pulsed ultrasound tehnology

HOME MED CARE, furnizor autorizat de îngriiri medicale la domiciliu, consecvent politicii sale de implementare a tehnologiei medicale de ultimă generaţie în sfera îngriirilor medicale la domiciliu oferă în exclusivitate în Craiova, la domiciliu pacienţilor, sistemul EXOGEN, un sistem de consolidare a fracturilor bazat pe tehnologie de ultimă generaţie prin ultrasunete de intensitate joasă.

Dacă aveţi o fractură, nu sunteţi un caz izolat

Până la 10% din fracturi pot prezenta un risc crescut de întârziere în consolidare sau chiar lipsa totală a acesteia.

La apariţia acestui gen de probleme pot contribui, pe lângă localizarea fracturii şi anumiţi factori de risc: fumatul, diabetul, insuficienţa circulatorie, anemia, obezitatea, vârsta înaintată, steroizii, osteoporoza, anumite medicamente, alimentaţie dezechilibrată.

Dacă prezentaţi unul sau mai mulţi factori din lista de mai sus şi fractura pe care o aveţi se vindecă mai greu, puteţi folosii singura tehnologie aprobată FDA pentru accelerarea timpului de consolidare a fracturilor noi şi a oaselor care nu se vindecă de la sine.

Sistemul EXOGEN

  • Sistemul de vindecare osoasă prin ultrasunete de joasă intensitate.
  • Vă ajută să vă întoarceţi mai repede la activităţile normale (de zi cu zi)
  • Accelerează timpul de vindecare a multor tipuri de fracturi recente;
  • Vindecă fracturile care nu consolidează de la sine;
  • Foloseşte o tehnologie unică cu ultrasunete de joasă intensitate;
  • Tratamentul durează numai 20 de minute pe zi.

Sistemul EXOGEN este singurul sistem aprobat de către FDA ( Food & Drug Administration) pentru accelerarea procesului de vindecare a multor tipuri de fracturi recente şi a fracturilor a căror vindecare de la sine este puţin probabilă.

Sună-ne la

Sună-ne la

+40 740 072 078

Email

Email

office@tratamenteacasa.ro